Syö. Nuku. Säästä.

ME PUHUMME RAHAA!

Podcastin takaa löydät kolme naisyrittäjää, Ronjan, Idan ja Erjan, jotka toivovat, että heille olisi jo peruskoulussa opetettu yksilötalouden tärkeys omassa elämässä. Koska jäimme tätä vaille niin päätimme perustaa podcastin.

Me SYÖ NUKU SÄÄSTÄ -podcastin takana haluamme podcastin välityksellä kannustaa kuulijoitamme tavoittelemaan omia unelmiaan. Eikä vain tavoittelemaan, vaan juurikin ryhtyä toimimaan sitä kohden, että jonain päivänä ne olisivat unelmien sijasta todellista totta. Ja mitä nuorempana pystymme unelmat toteuttamaan, sen kauemmin saamme niistä nauttia.

Toivomme että podcastimme herättää mielenkiintoa sekä ajatuksia. Podcastin kautta yritämme tuoda lukijoillemme neuvoja ja ideoita, sekä ennen kaikkea inspiraatiota. Podcastia ÄTA SOVA SPARA ei saa tulkita taloudellisena neuvonantajana missään tilanteessa. Haluamme myös muistuttaa että, esittämämme analyysit ja ajatukset ovat henkilökohtaisia, eikä niitä saa tulkita suosituksina esimerkiksi ostaessa tai myydessä rahoitusvälineitä.

Asiahan on niin että, ihmisen henkinen hyvinvointi kulkee “käsi kädessä” taloudellisen hyvinvoinnin kanssa.

LUENNOT

Naistakomon Erja luennoimassa

Syö nuku säästä kokoonpano käy myös säännöllisesti luennoimassa eri teemojen ympärillä. luentoja on tarjolla nuorille, aikuisille sekä vanhemmille lapsille. Meidät voi tilata koululle, harrastuksiin, nuorisotiloihin, vanhempainiltoihin sekä yksityistilaisuuksiin. 

Lisätietoja sähköpostilla info@naistakomo.fi

Esimerkkejä luennoista joita tarjoamme

-Unelmia varten fyrkkaa!

-Miten kasvattaa rahataitaja?

-Sukellus suomalaisten yksilötalouteen!

 

Syö. Nuku. Säästä.

Äta. Sova. Spara.

Äta sova spara gänget har som mål att hjälpas åt med konkreta tips, råd och inspiration för att göra privatekonomi och sparande både roligare och enklare. Följ med på resan och lär dig att sköta om din privatekonomi som ett proffs!