TULEVAT TAPAHTUMAT

Naistakomo - Tapahtumat

Tällä sivulla ilmoitamme tulevista tapahtumistamme.

NAISTAKOMO - MEIDÄN TARINAMME

kruunu

NAISTAKOMO

Naistakomo on taloudellisen voimaantumisen verstas, josta saat työkaluja omannäköisesi elämän luomiseen. Taloudellinen, henkinen ja sosiaalinen pääoma luovat vahvan perustuksen juuri Sinun matkallesi.

Kolmen rohkean naisen dynaaminen trio, Naistakomo, sai alkunsa yhdestä yhteisestä tarpeesta. Välittävästä yhteisöstä. Missiomme on heittää vanhat uskomukset romukoppaan ja lopettaa ”toinen nainen on naiselle susi” ajattelu.

OLE. KASVA. MENESTY.

Arvojamme ovat suvaitsevaisuus, kasvuun ja kehittymiseen kannustaminen sekä menestyksen matkasi tukeminen.

Visiomme on rakentaa uudenlainen, oikeasti toisiaan nostava naisten yhteisö. Ilman kateutta, katkeruutta tai vertailua.

Ida Stepanow - Naistakomo

Ida Stepanow

”Olen positiivisyyteen pyrkivä äiti, jonka elämän suurimpia rikkauksia ovat perhe ja ystävät. Opettelen rauhoittumista ja hetkessä elämistä. Hektisen elämänvaiheeni ympärillä kokonaisvaltainen hyvinvointi on alkanut kiinnostaa enemmän. Toivon, että kanssamme huomaat, kuinka arvokas olet, niin kuin me kaikki!”

Ronja Roms - Naistakomo

Ronja Roms

”Uskon yhdessä tekemiseen. Naisten välinen ymmärrys ja tuki ovat avaimia siihen, että jokainen meistä voi loistaa. Naistakomo luo minulle mahdollisuuden keskustella itselleni tärkeistä asioista kuten rahasta, vanhemmuudesta, yrittäjyydestä sekä yhteiskunnallisista asioista. Toivon, että viihdyt kanssamme ja koet itsesi tervetulleeksi.”

Erja Rossi - Naistakomo

Erja Rossi

”Uskon vahvasti uuden naiseuden nousuun. Siihen, että naiset voivat olla toistensa kannattelijoita, hyvässä ja pahassa. Yhteiskunta tarvitsee enemmän positiivista yhteisöä, joissa jokainen saa olla juuri niin kuin on. Taloudellinen voimaantuminen alkaa itsensä hyväksymisestä ja arvostamisesta- ja siinä me olemme mukana matkallasi. Me, keskeneräiset ja riittävät, voimaannumme yhdessä.”