Kuinka monta kertaa olet halunnut muutosta elämääsi, onnistumatta siinä?

Oletko vain tyytynyt haaveilemaan uskoen, ettei muutos ole sinulle mahdollista?

Onko unelmiesi arki jotain täysin mukavuusalueesi ulkopuolella etkä tiedä miten saavuttaisit sen?

Olemme monta kertaa olleet itse tilanteessa, jossa haluamme muutosta mutta emme saa itseämme liikkeelle. Emme osaa tai tiedä mistä aloittaa tai ympäriltämme puuttuu ihmisiä, jotka uskoisivat unelmiimme ja mahdollisuuksiimme. Vaurastuminen on ollut meillekin alkuun vain pelkkä haave. Mutta vain sinulla on velvollisuus ja mahdollisuus muuttaa tarinaasi.

Sen sijaan että yrittäisit räpiköidä muutoksen suossa yksin, voit valita mennä suorempaa, nopeampaa ja mielekkäämpää reittiä kohti unelma arkeasi. Tulevaisuuden minä- valmennus on ratkaisusi muutoksen käynnistämiseen. Me autamme sinua omaksumaan kasvun ajattelutavan ja saavuttamaan vaurautta, jotta voit aloittaa matkan kohti unelmiesi arkea ja omannäköistä elämää.

Tulevaisuuden minä- valmennus auttaa ja ohjaa omaksumaan kasvun ajattelutavan, jotta vaurastuminen on mahdollista. Kasvun ajattelutavan avulla oikeanlaisten tavoitteiden asettamisen ja saavuttaminen on mahdollista ja unelma arjen luominen on vain aloittamisesta kiinni. Valmennuksen ainutlaatuisuus syntyy verkoston voimasta; oikeanlaisen tuen ja kannustavan ympäristön avulla jokainen meistä voi olla mitä vain. Ainoastaan selityksesi siitä, miksi et ole siellä missä haluaisit olla, pitävät sinut siellä missä et halua olla.

Olen oppinut erilaista suhtautumista vastoinkäymisiin; onko vastoinkäyminen vielä yhden, viiden tai kymmenen vuoden päästä ongelma? Vertailu ei auta.

Mitä voimme tehdä sinua varten?

Autamme sinua omaksumaan kasvun ajattelutavan, jotta pystyt nostamaan elämäsi uudelle tasolle ja kehittymään myös valmennuksen jälkeen. Tarjoamme tarvitsemasi tuen ja työkalut jotta voit alkaa elää unelmiesi arkea.

Tässä valmennuksessa yhdistyvät valmennus, livekoulutukset sekä lähitapaamiset ja inspiroivat vierasluennot, jotta sinä saat mahdollisimman tarkan ja sisäistettävän paketin, jonka avulla muuttaa elämääsi.

Yhdessä valmennustiimin kanssa autamme sinua kehittymään muuttumattomuuden ajattelutavasta kasvun ajattelutapaan, luomaan ja solmimaan uudenlaisen verkoston, joka auttaa sinua matkallasi sekä päästämään irti sinua pitelevistä haitallisista uskomuksista.

Kenelle valmennus on suunnattu?

Meille tärkeintä on, että työskentelemme ihmisten kanssa, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään itseään, valmiita sitoutumaan 110 %, sijoittamaan aikaa ja vaivaa sekä rahaa itseensä ja joita uskon voivani auttaa. Työskenneltyämme kymmenien henkilöiden kanssa huomaamme kuitenkin, että ihanteelliset asiakkaamme kuuluvat seuraaviin luokkiin.

  • Kiinnostus vaurastumista ja itsensä kehittämistä kohtaan
  • Halu löytää oikeanlainen verkosto
  • Valmius sitoutua 12 viikon ohjelmaan
  • Rohkeus aloittamiseen

Mitä saan valmennuksesta?

Kaikki lähtee oikeanlaisesta mindsetistä. Mikään vaurastuminen ei ole kestävää ilman oikeanlaista ajattelutapaa. Kasvun ajattelutapa on lähtökohta menestymiselle. Valmennus auttaa sinua muuttamaan ajatuksiasi, toimintatapojasi sekä vaurastumista.

Seuraava valmennus alkaa tiistaina 2.1.2024 klo. 18.00. Saat tarkemmat tiedot valmennuksen aikataulusta, lähitapaamisesta ja toteutuksesta verkkokaupastamme.