Dream Lab, 6 veckors kurs på svenska

199,00  sis. alv

Denna 6 veckors självutvecklingskurs inkluderar nätverkande, målsättning och att skapa en framgånsrik mindset.  Du kommer att lära dig att sätta tydliga och uppnåeliga mål, utveckla en positiv och tillväxtorienterad mindset, samt bygga upp ett stödjande nätverk av individer som kan hjälpa dig att nå dina mål.

För dej som vill förändra din livstil och gå emot den vardag du drömmer om!

 

 

 

20 varastossa

Kuvaus

Den här kursen är för dig som vill förändra din mindset, uppnå framgång, sätta mål  och nå dem, bemästra konsten att nätverka och bygga det liv du drömmer om.

Nyckeln till framgång och lycka ligger inom oss själva och genom att utveckla rätt mindset och tydliga mål kan vi övervinna hinder, hålla oss motiverade och uppnå våra drömmar. Under denna kurs kommer vi att guida dig genom processen att omprogrammera din mindset till en som är positiv, motståndskraftig och tillväxtorienterad.

Vi kommer också att prata om vikten av socialt nätverkande och hur man bygger upp ett stödjande nätverk av individer som kan hjälpa dig att nå dina mål. Vi kommer att lära dig hur du identifierar och kommunicerar effektivt med rätt personer och bygger starka relationer som kan öppna dörrar till nya möjligheter.

Men framför allt handlar denna kurs om att vidta åtgärder. Vi kommer att ge dig praktiska strategier och tekniker som du kan tillämpa omedelbart i ditt liv. Vid slutet av detta program kommer du att ha verktygen och resurserna du behöver för att skapa det liv du verkligen önskar.

Så, är du redo att låsa upp ditt fulla potential och bli den bästa versionen av dig själv? Låt oss komma igång!

 

Coachningens tidtabell: 

Vecka 1

Ti 19.9.2023 kl. 18-19

DRIVKRAFTER OCH VÄRDERINGAR

 • Vad är det som driver det? Vad är ditt ”varför”?
 • Bekvämlighetszon, vi har alla olika bekvämlighetszoner. Gör du inget annorlunda får du aldrig andra resultat. Kan finnas stress, rädslor och utmaningar som håller dig inom din bekvämlighetszon.

 

Vecka 2

Ti 26.9.2023 kl. 18-19

MÅLBILD OCH MOTIVATION

 • Vad är ett mål? Hur lägger man ett mål?
 • Vet du inte vad du söker efter ser du det inte fast det är rakt framför dig. Är du uppmärksam på vartåt du ska och vad du letar efter ser du möjligheterna när dom kommer.
 • Mål är en effekt av mitt agerande

 

Vecka 3

Ti 3.10.2023 kl. 18-19

MINDSET

 • Det är här allt börjar och slutar
 • Hur kommer man igång med att bygga en growth mindset?

 

Vecka 4

Ti 10.10.2023 kl. 18-19

TIDSHANTERING

 • Allt du gör handlar om det och ditt liv påverkas helt och hållet av vad du lägger din tid på.
 • Schemalägg dina värderingar
 • Det här handlar om att prioritera det som är viktigast för dig. Du kanske säger att familjen eller att göra ett bra jobb är det viktigaste för dig men när du faktiskt tittar på vad du har lagt din tid på är det inte så det ser ut.

 

Vecka 5

Ti 17.10.2023 kl. 18-19

RESILIENS

 • Resiliens = Resiliensär den långsiktiga förmågan att hantera förändringar och fortsätta att utvecklas. Alltså när motgångar kommer och slår ner oss, att vi klarar av att stiga upp tillbaka, putsa av oss, och gå vidare. Och vi lär oss och blir starkare av det här hela tiden.
 • Resiliens betyder inte att vi aldrig är nere eller osäkra, utan det betyder att vi vågar misslyckads och lära oss av misslyckande. Vågar prova.

 

Vecka 6

Ti 24.10.2023 kl. 18-19

SOCIALA NÄTVERK

 • Vem delar du dina ideer med? Tänk på att du blir som dom 5 du umgås mest med. Hur ser dina sociala kontakter ut? Är det en peppande, inspirerande och givande omgivning, eller är det kanske personer som drar ner dig och bara sprider negativitet?