Laatoituksen mestari, sunnuntai 16.4.2023

599,00  sis. alv

Sinusta pintakäsittelyn taitaja? Nyt sinulla on mahdollisuus oppia rakennusalan ammattilaisilta parhaimmat opit ja vinkit. Päivän aikana opit laatoituksen, saumoituksen, silikonit ja pienkiinnittämisen.

5 varastossa

Kuvaus

 

Tervetuloa mukaan Nymanin ja Romsin remonttipajaan!

Unelmoitko ensimmäisestä sijoitusasunnosta mutta et vielä omista edes porakonetta? Kaipaako oma koti ilmeenmuutosta mutta et tiedä mistä aloittaa? Oletko aina halunnut kokeilla laatoittamista mutta verkostosta puuttuu opastaja? Meillä on sinulle ratkaisu! Tule oppimaan näitä ja monia muita taitoja remonttipajaan Porvooseen.

Laatoituksen mestariksi!

Päivän ohjelma: laatoitus, saumoitus, silikonit ja pienkiinnittäminen kylpyhuoneessa.

Aika: sunnuntai 16.4.2023, kello 10-16.

Paikka: Porvoo (tarkka osoite ilmoitetaan sähköpostitse tilauksen jälkeen).

Hinta: 599€, sisältää lounaan ja kahvit sekä kaikki käytettävät opetusmateriaalit!

 

Kurssin ohjaajina:

Joakim Lindholm

34-vuotias, kolmen pojan isä

Rakennusmestari/asuntosijoittaja

Ig: @rakennusmestarisijoittaa

 

Vuodesta 2012 tehnyt kylppäri- ja pintaremontteja. 2017 saakka tehnyt talojen kuntotarkastuksia ja asbestikartoituksia.

Kiinnostuksen kohde: Isojen kokonaisuuksien osto ja hallinnointi. Miksi ostaa yksi asunto kerrallaan, kun voit kerralla saada salkkuun 10/20/30 asuntoa. Nautin myös uusien kohteiden analysoinnista sekä diilien tekemisestä.

Miksi asunnot ja kiinteistöt? Koen että asuntosijoittamisen kautta minulla on suurin mahdollisuus saavuttaa taloudellinen vapaus.

Oscar Weckman

Ig: @owecoservice

Porvoolainen, 38-vuotias, kahden lapsen isä. Rakennusalalla vuodesta 2000 ja yrittäjä alalla vuodesta 2010. Pintakäsittelijän ammattilainen korkealla ammattiylpeydellä mikä myös näkyy kalenterissa.

Kiinnostuksen kohde: Prosessien hiominen ja uusien taitojen oppiminen (uudet materiaalit tai työtavat). Rakastan myös haasteita ja otan niitä mielelläni vastaan. Olen viimeiset kaksi vuotta ollut työnjohtajana isoimmissa projekteissa, mutta sydän sykkii viimeistelylle ja itse tekemiselle.

 

Luvassa paljon oppeja mutta myös kovan luokan verkostoitumista. Kurssimaksun olet saanut takaisin jo ensimmäisen remontin jälkeen, koska olet oppinut kaikki parhaat niksit ammattilaiselta. Panosta oman osaamisen kehittämiseen – se maksaa itsensä takaisin hetkessä!

Paikkoja on rajoitettu määrä ja tapahtuman järjestäjä pidättää oikeuden peruuttaa tapahtuma, jos osallistujia ei ole ilmoittautunut 9 kpl ennen 9.4.2023. Osallistujien maksut palautetaan, jos tapahtumaa ei järjestetä mutta pidätämme käsittelykulut 10 €/osallistuja. Tämän sattuessa ilmoittautuneet osallistujat saavat alekoodin käyttöönsä seuraavaan tapahtumaan jonka arvo on 20 €.