Opi remontoimaan- kurssi 2-3.12.2023

899,00  sis. alv

Sinusta pintakäsittelyn ja laatoituksen taitaja? Nyt sinulla on mahdollisuus oppia rakennusalan ammattilaisilta parhaimmat opit ja vinkit. Kahden päivän aikana opit kittausta, maalausta, laatoittamista sekä tapetointia ja listoitusta.

15 varastossa

Kuvaus

Tervetuloa mukaan Nymanin ja Romsin remonttipajaan!

Unelmoitko ensimmäisestä sijoitusasunnosta mutta et vielä omista edes porakonetta? Kaipaako oma koti ilmeenmuutosta mutta et tiedä mistä aloittaa? Oletko aina halunnut kokeilla laatoittamista mutta verkostosta puuttuu opastaja? Meillä on sinulle ratkaisu! Tule oppimaan näitä ja monia muita taitoja remonttipajaan Porvooseen.

Ohjelmassa pajan aikana: kittaus/paklaaminen, maalaus, tapetointi, laatoitus, saumoitus, silikonit ja pienkiinnittäminen kylpyhuoneessa.

 

Kahden päivän ajan vastaamme myös kaikkiin kysymyksiinne, joten jos jokin muu työvaihe kiinnostaa keskustella auki niin olemme paikalla sinua varten.

Aika 2-3.6.2023
Kellonaika: 10-16 molempina päivinä
Paikka: Porvoo (lisätietoja ilmoittautuneille)
Hinta: 899 €, sisältää lounaan ja kahvit sekä kaikki käytettävät opetusmateriaalit!

Kurssin ohjaajana:

Oscar Weckman
Ig: @owecoservice

Porvoolainen, 38-vuotias, kahden lapsen isä. Rakennusalalla vuodesta 2000 ja yrittäjä alalla vuodesta 2010. Pintakäsittelijän ammattilainen korkealla ammattiylpeydellä mikä myös näkyy kalenterissa.
Kiinnostuksen kohde: Prosessien hiominen ja uusien taitojen oppiminen (uudet materiaalit tai työtavat). Rakastan myös haasteita ja otan niitä mielelläni vastaan. Olen viimeiset kaksi vuotta ollut työnjohtajana isoimmissa projekteissa, mutta sydän sykkii viimeistelylle ja itse tekemiselle.

Luvassa paljon oppeja mutta myös kovan luokan verkostoitumista. Kurssimaksun olet saanut takaisin jo ensimmäisen remontin jälkeen, koska olet oppinut kaikki parhaat niksit ammattilaiselta. Panosta oman osaamisen kehittämiseen – se maksaa itsensä takaisin hetkessä!
Paikkoja on rajoitettu määrä ja tapahtuman järjestäjä pidättää oikeuden peruuttaa tapahtuma, jos osallistujia ei ole ilmoittautunut 5 kpl ennen 1.11.2023. Osallistujien maksut palautetaan, jos tapahtumaa ei järjestetä mutta pidätämme käsittelykulut 10 €/osallistuja. Tämän sattuessa ilmoittautuneet osallistujat saavat alekoodin käyttöönsä seuraavaan tapahtumaan jonka arvo on 20 €.