Tulevaisuuden minä valmennus aloitus tammikuussa 2024

1390,00  sis. alv

Valmennus on ostettavissa ainoastaan 15.11-30.11.2023. Valmennus sulkeutuu heti kun paikat on täytetty.

Tässä valmennuksessa yhdistyvät valmennus, livekoulutukset sekä lähitapaamiset ja inspiroivat vierasluennot, jotta sinä saat mahdollisimman tarkan ja sisäistettävän paketin, jonka avulla muuttaa elämääsi. Yhdessä valmennustiimin kanssa autamme sinua kehittymään muuttumattomuuden ajattelutavasta kasvun ajattelutapaan, luomaan ja solmimaan uudenlaisen verkoston, joka auttaa sinua matkallasi sekä päästämään irti sinua pitelevistä haitallisista uskomuksista. 

Valmennus alkaa 2.1. klo.18.00. 12 viikon valmennuksen aikana pääset osallistumaan viikoittaisiin koulutusosuuksin joka tiistai klo. 18–19 sekä reflektointituntiin sunnuntaisin klo. 18–19 sekä kahteen livetapaamiseen Porvoossa. Koulutusosuudet sekä sunnuntainen Suoraa puhetta ja skumppaa- reflektointitunti tapahtuvat livetilassa Zoomissa ja osallistujat saavat aina liven jälkeen tallenteen. Tallenteet ovat katsottavissa 2kk valmennuksen jälkeen, ellei toisin mainita. 

10 varastossa

Kuvaus

Kuinka monta kertaa olet halunnut muutosta elämääsi, onnistumatta siinä? 

Oletko vain tyytynyt haaveilemaan uskoen, ettei muutos ole sinulle mahdollista? 

Onko unelmiesi arki jotain täysin mukavuusalueesi ulkopuolella etkä tiedä miten saavuttaisit sen? 

Sen sijaan että yrittäisit räpiköidä muutoksen suossa yksin, voit valita mennä suorempaa, nopeampaa ja mielekkäämpää reittiä kohti unelma arkeasi. Tulevaisuuden minä- valmennus on ratkaisusi muutoksen käynnistämiseen. Me autamme sinua omaksumaan kasvun ajattelutavan ja saavuttamaan vaurautta, jotta voit aloittaa matkan kohti unelmiesi arkea ja omannäköistä elämää. 

Tulevaisuuden minä- valmennus auttaa ja ohjaa omaksumaan kasvun ajattelutavan, jotta vaurastuminen on mahdollista. Kasvun ajattelutavan avulla oikeanlaisten tavoitteiden asettamisen ja saavuttaminen on mahdollista ja unelma arjen luominen on vain aloittamisesta kiinni. Valmennuksen ainutlaatuisuus syntyy verkoston voimasta; oikeanlaisen tuen ja kannustavan ympäristön avulla jokainen meistä voi olla mitä vain. Ainoastaan selityksesi siitä, miksi et ole siellä missä haluaisit olla, pitävät sinut siellä missä et halua olla. 

Autamme sinua omaksumaan kasvun ajattelutavan, jotta pystyt nostamaan elämäsi uudelle tasolle ja kehittymään myös valmennuksen jälkeen. Tarjoamme tarvitsemasi tuen ja työkalut jotta voit alkaa elää unelmiesi arkea. 

 

Valmennus alkaa 2.1.2024.

Koulutusosuus on tiistaisin kello 18-19 Zoomin välityksellä

Reflektointitunti (”Suoraa puhetta ja skumppaa”) on sunnuntaisin kello 18-19 Zoomin välityksellä

 

Livetapaamiset ovat Porvoossa:

SUNNUNTAINA 4.2. kello 10-16

LAUANTAINA 16.3. kello 10-16 (valmennuksen lopetus)