Tulevaisuuden minä valmennus (400€)

100,00  sis. alv

LOPPUUNMYYTY

Tilaamalla naistakomon uutiskirjeen (löydät etusivun alareunasta) saat lisätietoa milloin seuraava valmennus alkaa! 

Etsitkö uutta suuntaa? Kaipaatko inspiraatiota ja verkostoa ympärillesi? Oletko muutoksen tarpeessa?
Uusi vuosi on oven takana ja monelle se tarkoittaa uuden alkua. Oletko jo miettinyt omia ensivuoden tavoitteita? Olisiko aika rohkeasti vihdoin tavoitella isoa unelmaasi? Klisee tai ei, elämä on ihmisen parasta aikaa ja se tulisi elää täysillä.

Valmennuksen hinta on 400€, lunasta paikkasi maksamalla varausmaksu (100€). Loppusumma 300€ laskutetaan kurssin aikana.

Varasto loppu

Osasto:

Kuvaus

Tulevaisuuden minä valmennuksessa tunnistetaan omia vahvuuksia ja lähdetään niiden avulla rakentamaan mielekästä arkea. Valmennuksen aikana otetaan haltuun hyvät tavat, joiden avulla pääsemme tavoitteisiin. Rakennamme verkostoja ja pilkomme tavoitteet pieniksi paloiksi, jotka on helppo pureskella. Teemme myös paljon työtä mindsetin parissa.

Me Naistakomolaiset olemme mukana matkallasi opastamassa ja tukena. Haluamme antaa juuri sinulle kaikki meidän omat työvälineemme. Pureudumme siis henkilöbrändiin (sellainen meillä jokaisella on), oman osaamisen tuotteistamiseen, kaupallistamiseen somessa,

Käymme myös läpi meidän käyttämiä väyliä oman tekemisen näkyväksi saattamiseksi eli mediatiedotteet, podcastin julkaiseminen ja brändin rakentamisen.

Nyt Pilotti valmennus on julkaistu pilottihinnalla 400€. Valmennus kestää 12 viikkoa ja alkaa 27 helmikuuta. Valmennuksen aikana viikoittainen webinaari sekä oma tunti kysely- ja verkostoitumiseen jonka aikana pureudutaan teidän kysymyksiin. Valmennuksen aikana myös kaksi LIVE tapaamista Porvoossa ( 25.3 & 6.5). Webinaarit ja verkostoitumiset ovat arkena ja osallistujien kesken kartoitetaan viikkopäivät tammikuussa. Ilmoittautuneille lähetetään alkukartoituslomake sähköpostiin.
Jos haluat vaikuttaa päiviin niin lunasta paikkasi valmennuksessa jo nyt.

Valmennuspaikan voit lunastaa itsellesi Naistakomon verkkokaupasta. Varausmaksu (100€) maksetaan varauksen yhteydessä ja loppulaskun voi jakaa myös kahteen tai kolmeen osaan.