Työkirja

39,90  sis. alv

Tulevaisuuden minä työkirja!

Syö Nuku Säästä podcastin juontajat auttavat sinua tämän kirjan avulla selkiyttämään tavoitteesi ja luomaan itsesi näköisen tulevaisuuden! Työkirja sisältää paljon tehtäviä, jotka auttavat sinua hahmottamaan ja jäsentelemään ajatukset tulevaisuuden minästä.

Toimitusaika 7-10 arkipäivää. 

6 varastossa

Osasto:

Kuvaus

 

Innostutko kaikesta, muttet tiedä mistä aloittaa? Näetkö unelmaelämäsi kirkkaana mielessäsi, mutta koet olevasi silti hukassa?
Tämä, työkirja on sinulle, joka näet mahdollisuuksia kaikkialla muttet tiedä, kuinka alkaisit jäsennellä tavoitteitasi.
Vai pelkäätkö suuria unelmiasi? Tarvitsetko lisää motivaatiota lähteä unelmiasi kohti niiden karkuun juoksemisen sijaan?
Oletko priorisoinut arjessa kaikki muut ihmiset, paitsi itsesi? Tämä työkirja, ohjaa, auttaa ja tukee sinua muutoksessa. Ronjan sanoin, me puskemme sinua eteenpäin. Mutta kaksi asiaa sinun on tehtävä itse. Aloittaa ja alkaa hommiin.

 

Lainauksia työkirjasta:

”Tulevan kuvitteleminen on keskeinen elämänhallinnan taito, joka tutkitusti lisää koettua onnellisuutta ja vahvistaa hyvinvoinnin tunnetta.”

”Miltä sinusta tuntuisi, jos eläisit elämääsi omilla ehdoilla? Millaista olisi jo lopettaisit muiden miellyttämisen? Mitä jos paskat välittäisit muitten mielipiteistä sinusta?”

”Huijarisyndrooma voi nostaa päätään kenelle tahansa, tärkeintä on uskaltaa toimia pelosta huolimatta! Vain näin voit pienentää syndroomaa jatkossa!”

 

Tuotetietoa

  • Työkirjan koko: A4
  • Kierrevihko
  • Työkirja sisältää paljon tehtäviä